main logo
232875

Tatăl lui Cătălin Caragea a scris un mesaj de adio pentru fiul său

Solistul trupei "7 Klase", Cătălin Caragea, va fi înmormântat, vineri, în satul Malcoci, raionul Ialoveni, localitate în care locuiesc bunicii săi.

Tatăl lui Cătălin Caragea a scris un mesaj de adio pentru fiul săuColaj: știri.md

Potrivit autorităţilor publice locale, de la funeralii vor lipsi părinţii artistului, aflaţi în străinătate, care din cauza pandemiei de COVID-19 nu pot să-şi conducă fiul pe ultimul drum, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

Cântăreţul Cătălin Caragea a plecat din viaţă la vârsta de 22 ani, lăsând în sufletul părinţilor săi o durere imensă. Tatăl artistului, care nu poate veni acasă ca să-şi înmormânteze feciorul, şi-a luat rămas bun de la fiu prin intermediul unei postări pe o reţea de socializare.

"A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, feciorașule", a scris Ion Caragea.

Plecarea prematură a tânărului a adus tristeţe de nedescris şi în inimile artiştilor de la noi, dar şi din România, între care Smiley.

Cu un mesaj de condoleanţe a venit şi studioul de producție muzicală de peste Prut cu care formaţia "7 Klase" a colaborat.

"Cât de bogate, sensibile și fragile sunt sufletele artiștilor! Cât de mult le iubim pentru tot frumosul pe care îl transmit prin creațiile lor și cât de dureros este când pleacă unul dintre ele!", au precizat reprezentanţii studioului, pe o reţea de socializare.

Prietenii şi fanii lui Cătălin Caragea sunt şi ei copleşiţi de durere.

"Vreau și sper că te simți mai bine și mai fericit", a scris pe facebook o tânără, care l-a cunoscut pe artist.

Pe aceeaşi reţea de socializare, altă tânără a ţinut să-i mulţumească lui Cătălin pentru muzica deosebită.

Acum patru ani, Cătălin Caragea, care cânta într-o subterană din Capitală, a ajuns să participe la mai multe show-uri muzicale de peste Prut. Acolo, tânărul a cucerit atât juraţii, cât şi publicul larg cu prestaţia sa muzicală. Doi ani mai târziu, a devenit solistul trupei "7 Klase".

Artistul a fost găsit mort, marţi dimineaţă, într-un apartament din sectorul Centru al Capitalei. Potrivit poliţiei, tânărul şi-a pus capăt zilelor. Cătălin Caragea nu a lăsat niciun bilet de adio. Oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării