main logo
79646

Solistul trupei 7 Klase, Cătălin Caragea, a murit în această noapte

Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, s-a stins din viață în această noapte. Potrivit primelor informații, tânărul și-ar fi pus capăt zilelor.

Solistul trupei 7 Klase, Cătălin Caragea, a murit în această noapte

Totul s-a produs noaptea trecută într-un apartament din Capitală. Poliția a fost alertată în jurul orei 03:21 de către o rudă îngrijorată care a mers să vadă ce face tânărul, transmite Știri.md.

Moartea tânărului în vârstă de 22 de ani a fost confirmată și de către managerul interpretului pe o rețea de socializare.

„Cătălin Caragea vocalist și chitarist din Trupa 7 Klase a murit. Probabil îl vom înmormânta în cimitirul din satul Malcoci, Ialoveni. Acolo unde locuiește bunelul său. Mama și Tata artistului încă n-au revenit de peste hotare, nu cunosc dacă au reușit acum să ajungă acasă, e regim de pandemie, carantină”, a scris Iurie Bădicu, managerul trupei.

Contactat de Știti.md, ofițerul de presă Natalia Stati a declarat că acesta a fost depistat strangulat cu o curea.

Urmare a examinării de către medicul legist, urme de moarte violentă nu au fost depistate.

Anterior, Bădicu a mai publicat un mesaj pe Facebook în care îl descrie pe tânăr fiind unul talentat și ambițios.

„Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne.
#Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el…?
Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nu știu cum evitam s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule!

De 6 zile nu pot dormi noaptea. Nu am somn. Parcă ceva mă tulbură și mă împinge să scriu. Pentru ce să scriu acum când nu mai citește nimeni, mă întrebam și nu voiam să scriu. Oricum, o patimă mă iscodea și mă iscodea și mă zbuciuma dacă vreți să duc un jurnal pe feed. Și, într-o dimineață după câteva minute dormite m-am trezit în cap cu fraza: #Bună #Dimineața, #Loteria #Vieții! Astăzi e prima zi, vom extrage cifra 1. Tot ce am scris ultimele zile (6) pe facebook curgeau din mine în câteva clipe, de parcă scria cineva cu degetele mele și eu doar eram spectator la ceea ce scriam. Sincer, înțelegeam ce-am scris numai după ce citeam și eu de rând cu ceilalți.

Păi, iată, astăzi este a 7 zi de regim de urgență și eu trebuie să extrag cifra 7.

Extrag cifra 7 și plâng… pentru 7 KLASE. Pentru Cătălin Caragea”, a comunicat pe Facebook Iurie Bădicu.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce l-ar fi făcut pe tânăr să recurgă la așa gest.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării