main logo
928

Tânărul din Costești va fi petrecut sâmbătă pe ultimul drum. Rudele anunță protest

Dumitru Jomir, tânărul de 21 de ani, bătut cu cruzime în noaptea de anul nou de câțiva consăteni și care a decedat la spital duminică, 5 ianuarie, va fi înmormântat sâmbătă la ora 10:00 în satul Costești, raionul Ialoveni.

Tânărul din Costești va fi petrecut sâmbătă pe ultimul drumFoto: libertatea.ro

Rudele băiatului consideră că acest caz nu este investigat suficient, așa că anunță că vor organiza un protest pentru a cere de la toate instituțiile responsabile să cerceteze acest caz pentru a face dreptate, transmite Știri.md cu referire la Zdg.md.

Rudele tânărului consideră că organele de drept nu au acționat în totalitate în favoarea dreptății și a adevărului. Aceștia consideră că se dorește mușamalizarea cazului.

Anterior, ZdG a discutat cu rudele lui Dumitru Jomir oferind detalii cutremurătoare despre viața plină de greutăți pe care Dumitru a trăit-o până acum, dar și despre modul barbar în care viața sa a luat sfârșit.

Rudele lui Dumitru Jomir spun că nu au încredere că organele de drept îi vor pedepsi pe cei vinovați și că unele persoane din grupul celor care l-au omorât în bătaie pe Dumitru terorizează de mai mult timp locuitorii satului Costești, fără să fie pedepsiți. 

De asemenea, atât rudele, cât și costeștenii, organizați pe grupurile de pe rețelele sociale, afirmă că intenționează să organizeze un protest pentru a atrage atenția asupra problemelor din satul lor.

Amintim că Dumitru a murit pe 5 ianuarie 2020, ora 10:30 la Spitalul de Urgență din Chișinău, după ce a fost snopit în bătaie de mai multe persoane în seara de Revelion.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării