main logo
889

Reacția Annei Odobescu după o săptămână de la semifinala Eurovision 2019

După aproape o săptămână de la semifinala concursului internațional de muzică Eurovision Song Contest 2019, reprezentanta Republicii Moldova, Ana Odobescu, a venit cu o reacție pe rețelele de socializare prin care a mulțumit echipei sale pentru susținerea de care a dat dovadă pe toată durata competiției.

Reacția Annei Odobescu după o săptămână de la semifinala Eurovision 2019Foto: tv8.md

„Mulțumesc mult echipei mele, care a fost alături, m-a încurajat, m-a susținut și a avut încredere în mine! Mă simt enorm de fericită și onorată că am fost înconjurată de o echipă de profesioniști adevărați”, a scris Anna Odobescu pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

Anna Odobescu a ratat calificarea în finala Concursului Eurovision 2019 de la Tel Aviv. Aceasta nu a reușit să fie printre cei zece finaliști care au luptat pentru titlul de câștigător al ediției din acest an a prestigiosului concurs.

Trofeul ediției din acest an a concursului internațional de muzică Eurovision Song Contest 2019 a mers în Olanda, reprezentată de Duncan Laurence cu piesa „Arcade”. Este a treia oară când Olanda a obținut trofeul Eurovision.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării