main logo
3917

Răpirea de la Orhei: Gheorghe Cotorobai, plasat încă în 30 zile de arest

Gheorghe Cotorobai, principalul suspect în omorul fetei de 19 ani din Orhei, însărcinată în șase luni, a fost adus în fața magistraților de la Judecătoria Orhei, care au decis ca acesta va sta încă 30 de zile în arest.

Răpirea de la Orhei: Gheorghe Cotorobai, plasat încă în 30 zile de arestImagine simbol

Potrivit autorităților, prima ședință de judecată a început la ora 10:00, iar magistrații au decis că următoarele 30 de zile, Cotorobai le va petrece în arest preventiv, transmite Știri.md.

Anterior, responsabilii de la Procuratura Generală au anunțat că potrivit raportului de expertiză judiciară, inculpatul a fost declarat responsabil și că „nu suferea de maladie psihică cronică sau tulburare de personalitate.”

Știri.md amintește că pe data de 23 aprilie a fost organizat un flashmob pentru a cere dreptate pentru Ana-Maria Guja, tânăra de 19 ani din Orhei, găsită moartă într-o localitate din Telenești, pentru copilul ei, dar și pentru toate femeile care nu mai pot să-și strige durerea.

Reamintim că Ana-Maria, tânăra care a dispărut la Orhei, a fost găsită pe data de 20 aprilie pe malul unui iaz din raionul Telenești.

Bănuit de omor este un bărbat de 45 de ani, care se afla la volanul automobilului de ocazie în care a urcat tânăra. Actualmente el este plasat în arest pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Citește și:

Răpirea din Orhei. Ion Munteanu: Decesul, cauzat de loviturile la cap

Detalii despre viața bărbatului suspect în cazul morții fetei din Orhei

Răpirea de la Orhei: Fratele suspectului, criticat dur pe Facebook

Noi detalii despre familia suspectului în cazul morții fetei din Orhei

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării