main logo
10780

Răpirea din Orhei. Ion Munteanu: Decesul, cauzat de loviturile la cap

Procurorul General Ion Munteanu confirmă cauza care a dus la decesul Anei-Maria, tânăra însărcinată dispărută pe 12 aprilie și găsită moartă pe data de 20 aprilie, la câțiva kilometri de casa șoferului în mașina căruia a urcat tânăra înainte de dispariție.

Răpirea din Orhei. Ion Munteanu: Decesul, cauzat de loviturile la capImagine simbol

Oficialul remarcă că totuși identificarea finală a cauzei decesului va fi clar după expertiza finală, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

„Este vorba despre un caz tragic, inițial a fost pornită o urmărire penală pe faptul răpirii unei persoane. Datorită efortului angajaților poliției în comun cu cei ai procuraturii precum și a voluntarilor s-a reușit, din păcate, găsirea corpului neînsuflețit al victimei. Avem primele concluzii neoficiale, pe care este pornită o cauză penală pe faptul de omor.

Potrivit primelor informații pe care le avem decesul a survenit în rezultatul unei traume cranio-cerebrale. Urmează ca expertiza să răspundă la mai multe întrebări, inclusiv dacă sunt și alte leziuni corporale în legătură cu decesul și dacă există careva substanțe psihotrope în sângele victimei”, a declarat Procurorul General Ion Munteanu.

Știri.md amintește că Ana-Maria, tânăra care a dispărut cu câteva zile în urmă la Orhei, a fost găsită pe data de 20 aprilie pe malul unui iaz din raionul Telenești.

Bănuit de omor este un bărbat de 45 de ani, care se afla la volanul automobilului de ocazie în care a urcat tânăra. Actualmente el este plasat în arest pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Citește și: 

Detalii noi și imagini de la locul în care a fost găsită fata din Orhei

Bărbatul suspect în cazul morții fetei din Orhei, adus de poliție acasă

Răpirea de la Orhei: Mărturiile tinerei care a mers cu șoferul învinuit

Răpirea de la Orhei: Fratele suspectului, criticat dur pe Facebook

Detalii despre viața bărbatului suspect în cazul morții fetei din Orhei

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării