main logo
836

Pancarte în engleză la manifestația orheienilor de la CNA. Mesajele protestatarilor

Protest în fața Procuraturii Anticorupție și la sediul CNA. Mai mulți orheieni s-au adunat pentru a cere libertatea deputatelor Marina Tauber și a Reghinei Apostolova.

Pancarte în engleză la protestul de la CNA. Mesajele protestatarilorFoto: știri.md

Protestatarii au venit cu mai multe pancarte pe care erau afișate mesaje denigratoare la adresa actualei guvernări, transmite Știri.md.

Printre mesajele protestatarilor au fost: „Shame on you” Rușine!”, „Lașul Dodon se luptă cu femeile”, „Rușine pentru Dodon și Sandu”, „Apostolova, Tauber – libertate”, etc.

Știri.md amintește că, pe 16 septembrie, procurorul general interimar a venit în plenul Parlamentului, cerând ridicarea imunității pentru deputatele Partidului Șor Marina Tauber și Reghina Apostolova

Demersul lui Dumitru Robu a fost susținut cu 56 de voturi. La scurt timp, Marina Tauber și Reghina Apostolova au fost reținute la Orhei. 

Ulterior, Procuratura a explicat de ce au fost reținute cele două deputate. Măsurile au fost luate însă pentru că cele două au părăsit clădirea Parlamentului și s-au îndreptat într-o direcție necunoscută.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării