main logo
12458

Misterul celor 1,5 milioane de euro ticsiți în TIR: Cine îi revendică

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) și Serviciul Vamal informează despre apariția unui nou figurant în dosarul contrabandei cu peste 1,5 milioane de euro, depistați la postul vamal Leușeni.

Misterul celor 1,5 milioane de euro ticsiți în TIR: Cine îi revendicăFoto: facebook.com

Este vorba despre omul de afaceri din Republica Moldova, Adriano Dulgher, care a fost ieri, 11 mai, audiat în calitate de bănuit, transmite Știri.md. 

"Cetățeanul s-a adresat PCCOCS printr-o cerere, expediată prin poșta electronică, din care ar rezulta că banii i-ar fi aparținut lui. În aceste circumstanțe, persoana respectivă a fost citată și audiată, în după-amiaza zilei de ieri, în calitate de bănuit, cu garantarea drepturilor sale procesuale", anunță Procuratura.

Astfel, procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii subdiviziunilor specializate ale Serviciului Vamal, vor investiga și această versiune.

Urmărirea penală continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor cazului.

Știri.md amintește că în sâmbăta Paștelui, pe 18 aprilie, oamenii legii au depistat în habitaclul unei unități de transport 1.570.660 de euro, bani nedeclarați.

Cazul a fost înregistrat la postul vamal Leușeni, iar potrivit oamenilor legii, este vorba despre una dintre cele mai mari capturi de bani la frontieră.

Câteva zile mai târziu, procurorii au mai găsit încă 50.000 de euro în camionul capturat.

Șoferul camionului are 36 de ani și a fost arestat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării