main logo
1895

Ministerul Mediului, despre decesul fetiței de doi ani lovită de o creangă

Ministerul Mediului anunță că a creat un grup de ancheta pentru a investiga circumstanțele incidentului produs astăzi în Parcul Alunelul, unde o fetiță de doar 2 ani a murit, după ce a fost lovită de o creangă imensă.

Ministerul Mediului, despre decesul fetiței lovită de o creangă în parcFoto: timpul.md

„Ministerul Mediului își exprimă regretul față de tragedia produsă în parcul Alunelul. Intru elucidarea tuturor circumstanțelor a fost creat un grup de anchetă. În cel mai scurt timp vom veni cu un comunicat oficial”, se arată în notă, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

Incidentul s-a produs în această dimineață în parcul Alunelul. Creanga s-a prăbușit peste căruciorul în care se afla copilul. Fetița a murit la spital.

Primăria Chișinău a anunțat că va deschide o anchetă internă după acest caz. Potrivit municipalității, pentru acest parc, Întreprinderea Municipală Spații Verzi a a solicitat de la Agenția de Mediu, curățarea și defrișarea a 170 de arbori, Agenția însă a dat acceptul doar pentru curățarea și defrișarea a 70 de copaci. „În urma cazului tragic de astăzi, când un copac s-a rupt și a căzut traumând un copil, Primăria Chișinău este alături de familia și se implică pentru a ajuta”, se arată în comunicat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării