main logo
5208

Mesajul lui Bolocan către Morgenshtern înainte de concertul din PMAN

Andrei Bolocan i-a adresat un mesaj cântărețului Morgenshtern înainte de concertul la care urmează să cânte pe data de 19 iunie.

Mesajul lui Bolocan către Morgenshtern înainte de concertul din PMANColaj: știri.md

Vloggerul îi amintește rapperului că a trebuit să părăsească Rusia din cauza că aceasta este furată de corupți și a menționat că onorariul pentru eveniment îl va primi de politicienii moldoveni, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.md.

Stabilit în Canada, Bolocan consideră că membri ai diasporei de acolo nu puteau aduna bani din senin pentru a-l aduce pe rapper la Chișinău.

El mai vorbește despre legăturile dintre Veaceslav Valico, care este oficial organizator al evenimentului, cu fostul lider democrat Vladimir Plahotniuc și controversatul om de afaceri Veaceslav Platon.

„Alisher, ești un băiat deștept. Știi cât costă să cânți. Cum poate un grup de moldoveni din Canada, din senin, fără nicio asociație, fără nicio organizare, fără să existe o zi importantă, din senin să organizeze concertul tău pentru absolvenți, concert care costă zeci de mii? Și să apeleze la un astfel de intermediar. Crezi că este important să îți adresezi asemenea întrebări?”, spune Bolocan.

Amintim că Morgenshtern a anunțat la începutul săptămânii că se află la Chișinău și va cânta pe 19 iunie în Piața Marii Adunări Naționale. 

După ce presa a scris că organizator al evenimentului este Veaceslav Valico, fostul candidat independent la funcția de parlamentar, a cărui persoană de încredere era Veaceslav Platon, a confirmat informația, menționând că evenimentul este sponsorizat de diaspora din Canada.

Anterior, Valico susținea în declarațiile de avere că nu are venituri și bunuri mobile sau imobile. El le spunea jurnaliștilor că trăiește din economii și nu deține afaceri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării