main logo
5067

Cine îl aduce pe Morgenshtern la Chișinău? Răspunsul Primăriei

Rapperul rus Alișer Valeev, cunoscut cu numele de scenă Morgenshtern, va susține la data de 19 iunie un concert la Chișinău.

Cine îl aduce pe Morgenshtern la Chișinău? Răspunsul PrimărieiColaj: știri.md

Contactat de Știri.md, purtătorul de cuvânt al Primăriei Capitalei, Natalia Ixari, ne-a spus că Primăria Capitalei nu este organizatorul concertului la care ar urma să cânte artistul rus Morgenshtern.

"Nu organizează Primăria Chișinău niciun eveniment sau concert în PMAN la data de 19 iunie. Sunt patru Dispoziții care au venit din partea a patru organizatori. În declarații scrie evenimente, însă nu cunoaștem dacă va susține Morgenshtern un concert sau nu", a explicat Natalia Ixari.

Totodată, Primăria Capitalei a remis un comunicat în care precizează că nu organizează niciun eveniment sau concert în PMAN în data de 19 iunie.

"Toate declarațiile care au fost depuse în acest sens de alți organizatori le găsiți în link-ul de mai jos. Gala absolvenților, eveniment preconizat de Primăria Chișinău, a fost stabilit acum două luni și va avea loc în data de 17 iunie în Parcul "La Izvor".

Este un eveniment cultural ca multe altele pe care le desfășoară Primăria Chișinău, Direcția Educație, Direcția Cultură, Preturile de sector pentru diverse categorii de oameni", se arată în comunicat.

Totodată, pe site-ul Primăriei a apărut informația că organizatorul manifestației de duminică, 19 iunie, din Piața Marii Adunări Naționale din Capitală, este activistul prorus Veaceslav Valico, singurul candidat independent de la alegerile parlamentare anticipate din iulie 2021.

Reamintim că ieri, rapperul rus Alișer Valeev și-a anunțat fanii că se află la Chișinău, unde va susține un concert la data de 19 iunie.

Tot duminică, 19 iunie, reprezentanții Partidului Șor au anunțat că vor protesta în PMAN împotriva scumpirilor și guvernării incompetente.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării