main logo
800

Maia Sandu s-a întâlnit cu diaspora din Germania. Despre ce au vorbit

Premierul Maia Sandu s-a întâlnit cu diaspora moldoveneasca din Berlin, Germania.

Maia Sandu s-a întâlnit cu diaspora din Germania. Despre ce au vorbitFoto: fb.com/Maia Sandu

Potrivit ei, în urma discuțiilor a aflat că moldoveni urmăresc cu interes și speranță schimbările de acasă, iar unii sunt nerăbdători să revină în Moldova, transmite Știri.md

"Ieri, după o zi de întâlniri oficiale, am avut plăcerea să stau de vorbă cu mai mulți concetățeni stabiliți la Berlin. M-am bucurat să întâlnesc oameni deschiși, luminoși, care urmăresc cu interes și speranță schimbările de acasă. Mulți dintre ei au fost izgoniți de un sistem nedrept, construit doar pentru beneficiul unor clanuri. 

Unii sunt nerăbdători să se întoarcă în Moldova, alții au prins rădăcini în străinătate, dar cu toții își doresc să contribuie la bunăstarea țării. Este important ca fiecare dintre noi, indiferent dacă suntem acasă sau în diasporă, să ne implicăm în procesul de schimbare a Republicii Moldova. 

Avem nevoie de specialiști buni în toate domeniile, în sectorul public și în cel privat. E necesar să înțelegem că schimbarea nu o poate face o mână de oameni. E necesar să ne punem cu toții experiența, dăruirea și determinarea în slujba țării", menționează Sandu într-o postare pe facebook. 

Știri.md amintește că pe 16 iulie Maia Sandu a avut o întrevede cu cancelarul german, Angela Merkel, la Berlin

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării