main logo
2415

MAI: Circulația camioanelor pe porțiunea Peresecina-Orhei, sistată

Ministerul Afacerilor Interne anunță că a fost sistată circulația camioanelor pe porțiunea Peresecina spre Orhei și invers.

MAI: Circulația camioanelor pe porțiunea Peresecina-Orhei, sistată

Potrivit informațiilor, măsura a fost luată pentru a fi curățat traseul, apoi circulația va fi reluată treptat, transmite Știri.md

În acest sens, șoferii sunt rugați să respecte induicațiile polițiștilor. 

Totodată, echipajele de poliție însoțesc autospecialele pentru deszăpezirea drumurilor și monitorizează circulația în zonele de centru și sud a țării, unde se înregistrează condiții meteo nefavorabile.

Menționăm că în intervalul de timp 18.00 – 08.00 (27 – 28 ianuarie,) la numărul unic de urgență au fost înregistrate 77 de cazuri de accidente rutiere. Dintre aceastea, 71 de accidente rutiere neînsemnate, 3 accidente rutiere cu tamponare pieton, 2 accidente rutiere cu persoane traumatizate și un accident rutier de tamponare cu transportul public.

Totodată, potrivit Poliției Capitalei, doar în Chișinău pe parcursul zilei de ieri oamenii legii au documentat 110 accidente rutiere

Știri.md amintește că Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o nouă avertizare de schimbare bruscă a vremii, în perioada 27-28 ianuarie.

Astfel, în legătură cu deplasarea ciclonului sudic, se prevăd condiții meteo complicate: vor cădea precipitații puternice sub formă de ninsoare și lapoviță.

Totodată, va avea loc intensificarea vântului din nord de până la 15/20 m/s, iar izolat va viscoli și se vor forma troiene.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării