main logo
8493

Lilu: Mama mea era în ambulanța lovită de șoferul beat la Drochia

Mama prezentatoarei Lilu, se afla în ambulanța care staționa pe acostament în timp ce a fost lovită de un Renault la Drochia.

Lilu: Mama mea era în ambulanța lovită de șoferul beat la DrochiaFoto: Facebook.com/ Lilu

Desprea aceasta Lilu a povestit pe o rețea de socializare, transmite Știri.md.

"Acum vreau să o țin în brațe pe mama, să îi dau putere și să-i zic că totul va fi bine, durerea și spaima va trece. E în reanimare acum.

Ieri era la serviciu în ambulanța care stătea pe marginea drumului așteptând în mașină defectata vină o altă mașina  îi ia. A ajuns mai repede însă... un șofer băut a intrat cu viteză în ei. Colegul de muncă al mamei, șoferul, alături de care au stat ieri toată ziua și au glumit ... astăzi e mort. Mie deja îmi e frică de telefoanele matinale, ultima dată când m-a trezit mătușa Dunea a fost când fratele meu, Andrușa a murit, tot într-un accident provocat de un șofer beat. Cât mai poate continuă

Oameni buni de ce urcați la volan când au urcat multe grade în cap‼️

Când o strângeam de mâna înainte de tomografie mama mi-a zis - iată de ce viața trebuie trăită “po polnomu”. Trăiți în bucurie alături de oamenii voștri dragi. Și da, puneți mâna pe telefon și sunați-va mamele, spuneți-le le iubiți", a scris prezentatoarea.

Știri.md amintește că un bărbat de 53 de ani a murit, iar alte patru persoane au ajuns la spital după ce o ambulanță a fost lovită de un Renault la Drochia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării