main logo
7963

Ambulanță, lovită de un Renault la Drochia: Un mort și 4 răniți. Primele imagini

Un bărbat de 53 de ani a murit, iar alte patru persoane au ajuns la spital după ce o ambulanță a fost lovită de un Renault la Drochia.

Ambulanță, lovită de un Renault la Drochia: Un mort și 4 rănițiFoto: Publika.md

Tragedia s-a produs în această noapte, în jurul orei 01:25, transmite Știri.md.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu, a menționat că accidentul s-a produs pe drumul care face legătura dintre localitățile Chetrosu și Zgurița, din raionul Drochia.

"În urma cercetării la fața locului s-a constatat că ambulanța staționa pe acostament, în timp ce se întorcea din satul Popeștii de Jos spre orașul Drochia de la o chemare, deoarece s-a defectat. Concomitent din orașul Drochia spre satul Zgurița se deplasa o mașină de model Renault, condusă de un șofer în vârstă de 20 de ani, locuitor al satului Macareuca din raionul Drochia. Acesta nu s-a isprăvit cu conducerea, a eșit pe contrasens și a tamponat frontal ambulanța", a explicat Mariana Bețivu.

Potrivit ei, șoferul ambulanței, locuitor al orașului Drochia a decedat pe loc, iar asistentele medicale în vârstă de 62 de ani și 52 de ani au fost internate în secția de reanimare.

Pacientul în vârstă de 55 de ani, care se afla în ambulanță în momentul impactului a fost internat în secția traumatologie cu o traumă cranio cerebrală închisă, comoție cerebrală, contuzia coloanei vertebrale.

De menționat că și șoferul automobilului de model Renault a fost internat în secția reanimare cu traumă cranio cerebrală, contuzie cerebrală, fractură deschisă a femorului stâng.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării