main logo
3495

Jurnalist, despre guvernare: Fac aceleași lucruri ca cei dinaintea lor

Moderatorul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4, Gheorghe Gonța, a povestit în cadrul unui interviu cu jurnalista Natalia Morari despre cum politicienii din R. Moldova, odată ajunși la putere, fac aceleași lucruri precum predecesorii lor.

Jurnalist, despre guvernare: Fac aceleași lucruri ca cei dinaintea lorFoto: Simbol

În cadrul emisiunii, Gheorghe Gonța a spus că nu vede nimic deosebit în faptul că actuala putere merge doar la emisiunile care sunt proguvernamentale, iar moderatorii nu pun întrebări incomode, transmite Știri.md.

„Nu văd nimic deosebit în asta, așa a fost mereu în R. Moldova. Tot cei care se aflau în opoziție aveau o idee și condamnau anumite lucruri, imediat cum au luat puterea au făcut exact același lucru pe care l-au făcut cei contra cărora luptau și nu s-a schimbat nimic. Eu consider în general că nimic nu se va schimba, iar când vor veni următorii la putere vor face exact așa sau chiar mai rău”, a spus Gheorghe Gonța.

Știri.md amintește că Gheorghe Gonța este un jurnalist din R. Moldova care moderează emisiunea politică „Puterea a Patra” de la N4 de aproape 10 ani. Totuși, în noiembrie 2016 Gonța a plecat de la N4 pe motiv că cineva ar încerca să-i afecteze imaginea. Ulterior, el a moderat emisiunea „Important” de la TVC21 pentru aproximativ doi ani după care s-a reîntors la N4.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării