main logo
7300

Gheorghe Gonța: PAS mă ignoră în totalitate. Nu vine nimeni la emisiune

Reîntoarcerea Nataliei Morari în televiziune i-ar fi deranjat pe reprezentanții PAS.

Gheorghe Gonța: PAS mă ignoră în totalitate. Nu vine nimeni la emisiune

Despre aceasta a anunțat jurnalistul Gheorghe Gonța, în cadrul unui interviu oferit lui Dorin Galben, transmite Știri.md.

”La postul TV N4 a avut loc recent o schimbare, o noutate pe piața mediatică care i-ar fi deranjat pe ăștia de la PAS. Astfel, această schimbare s-a răsfrânt asupra mea.

Eu cu doamna Maia Sandu mă cunosc din 2014. Eu la inaugurarea ei de atunci făcută de Filat am fost prezent ca reporter. În 2014 m-a sunat Serviciul ei de presă și mă ruga să o invit la emisiune, am invitat-o, am vorbit, după emisiune am spus, dacă pe femeia aceasta o mai atinge cineva, eu tai capul, extraordinară. 

După asta, ani de ani făceam emisiuni cu domnia sa, ultima noastră emisiune a fost în ajun de primul tur al alegerilor prezidențiale din anul trecut. Eu am fost mai diferit în abordarea emisiunii decât sunt cei din presa hiperliberă și independentă. În opinia ei, eu am fost răutăcios și ea s-a supărat. 

Cred eu, sau intuiesc, că imediat ce a luat mandatul de președinte, deja nu mai comunică cu mine. Până atunci comunicam prin SMS, la sărbători ne felicitam și după asta atât.

Ulterior au venit la putere cei care sunt acum la guvernare, primul eșalon venea, al doilea, dar datorită schimbărilor care au avut loc la noi ei s-au retras de la canalul meu, lucru care mă deranjează, niciodată nu am avut o altfel de abordare față de ei decât cei care vin în continuare.

Problema e în ceea că lumea la un moment dat poate să interpreteze emisiunea ”Puterea a Patra” ca un fel de opoziție, omul doar nu știe detalii. Eu nu pot să explic fiecărui om că eu pe zi scriu zeci de mesaje cu rugămintea la Spînu, Carp, Stamate să vină. Eu dau voie tuturor să vină și să se expună, poftiți. PAS însă mă ignoră în totalitate”, a declarat Gonța.

Știri.md a încercat să ia legătura cu Serviciul de presă al PAS, însă nimeni nu a răspuns la apeluri pentru a oferi o replică.

Reamintim că Natalia Morari a revenit la TV cu un nou show politic la canalul N4 în luna mai.

Jurnalista s-a retras din televiziune în toamna anului 2021, după ce a anunțat că Veaceslav Platon este tatăl lui Rem.

Până a se retrage, jurnalista a fost moderatoarea emisiunii ”Politica” de la TV8, canal TV la activitatea și gestionarea căruia Natalia Morari a contribuit.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării