main logo
55403

Natalia Morari: Tatăl fiului meu este Veaceslav Platon. Pauză de emisie

Jurnalista Natalia Morari a dezvăluit, cu puțin timp în urmă, cine este tatăl biologic al fiului său.

Natalia Morari: Tatăl fiului meu este Veaceslav Platon. Pauză de emisieColaj: știri.md

Potrivit jurnalistei, tatăl lui Rem este omul de afaceri Veaceslav Platon, transmite Știri.md.

Totodată, Morari a anunțat că va lua o pauză din televiziune după ce a primit mai multe amenințări.

”Prieteni,

Există momente în viață când ai de luat decizii care sunt extrem de complicate, dar sunt unicele corecte. Un an în urmă eu am ales să creez o poveste în jurul fiului meu Rem pentru a-l proteja, înțelegând că asta este unica șansă ca el să aibă o copilărie liniștită în societatea noastră.

Pentru a-l proteja am fost nevoită să-mi găsesc refugiu în spatele unei legende. Am făcut-o cât am putut, dar pentru că urmează lucrurile care nu mai pot fi oprite, vreau să fiu eu cea care va spune totul.

În ultimele săptămâni eu sunt șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața mea personală. Se dorește supunerea mea ca jurnalist, dar asta nu va fi niciodată. Ironia sorții este că asta sunt tot acei oameni care au slujit cu dedicație și pe timpul lui Plahotniuc, tot ei sunt cei mai harnici și astăzi.

Tata lui Rem este Veaceslav Platon și o declar ca să nu mai existe loc de niciun fel de șantaj în privința mea și a fiului meu.

Mulți dintre voi știți că eu des numeam TV8 un fel de primul copil al meu. Înțelegând că prin mine va fi lovit și el, am luat unica decizie corectă și anume să fac o pauză de emisie și să ies temporar din Consiliul de Administrație al televiziunii, despre ce am anunțat ieri colegii.

Rămân fondatorul televiziunii, care ține la ea mai mult decât își imaginau cei care au pornit acest atac asupra mea. Voi reveni la timpul potrivit, inclusiv cu un nou format de emisiune.

Asta este ultima mea declarație despre viața personală. Va rog să păstrați dreptul lui Rem la o copilărie liniștită.

Vă cuprind, Natalia”, a scris Natalia Morari pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că suspiciuni în privința aceasta au mai fost atunci când Platon a publicat pe o rețea de socializare o fotografie în care se poate vedea un bebeluș ce seamănă foarte mult cu fiul Nataliei Morari, pe nume Rem.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării