main logo
9280

Filmuleț nou cu schema lui Platon. Stoianoglo: Slava, eto po banditski

În dimineața acestei zile, 29 mai, pe internet a fost postată și a doua parte de la audierile lui Veaceslav Platon la Procuratura Generală (PG).

Filmuleț nou cu schema lui Platon. Stoianoglo: Slava, eto po banditski

Secvența video a apărut pe canalul de Telegram al lui Dumitru Ciorici, transmite Știri.md.

Potrivit lui Ciorici, secvența ar fi „de la aceleași audieri ale bancherului de către noul procuror general, Alexandr Stoianoglo. Doar, că, de această dată - Platon ar desena o schemă pe o tablă”.

„Platon vorbește la un moment dat despre o sumă de 13 miliarde lei și că toți acești bani ar fi trecut prin PrivatBank, apoi explică o schemă, la care Stoianoglo îi răspunde: Slava, eto po banditski! 

În replică, Platon i-ar spune că totul este legal. Totodată, bancherul sugerează că atunci când va ieși din închisoare "se va ocupa de VictoriaBank", lăsând să se înțeleagă că urmează să lase Banca Transilvania fără acțiunile ei de acolo”, a notat acesta.

De asemenea, Ciorici a precizat că imaginile au ajuns în această dimineață pe emailul mai multor redacții în jurul orei 09:00. 

Știri.md reamintește că ieri a apărut prima parte a filmulețului cu Platon. Ulterior PG a venit cu un comunicat privind filmulețul din cadrul audierii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării