main logo
5487

Dodon: Procurorii au descins la medicii ce au prescris tratament fiului

Procurorii ar fi descins la medicii care i-au prescris tratament feciorului lui Igor Dodon. Cel puțin asta anunță fostul șef de stat.

Dodon: Procurorii au descins la medicii ce au prescris tratament fiuluiFoto: Știri.md

Dodon susține că medicii ar fi fost amenințați cu dosare și testul poligraf, transmite Știri.md.

„Nimic sfânt, nici bun-simț, că de respectarea legii nici nu miroase. 

La indicația Maiei Sandu și a Veronicăi Dragalin, ieri, 25 ianuarie, procurorii au descins cu interogatoriu și ridicarea arhivei la medicii care au prescris tratament feciorului meu. Ore în șir i-au terorizat, au făcut presiuni și i-au amenințat cu dosare și testul la poligraf. Au lăsat în urma lor lacrimi ale medicilor și altor cadre medicale, speriate de comportamentul abuziv al procurorilor. 

Domnișoarei Dragalin nu-i ajunge hârtie, nu au oameni să se ocupe de furtul miliardului, laundromat și alte dosare importante, în schimb au timp și forțe pentru a pune procurorii de buzunar să-și bată joc de familia mea, de medici, doar pentru că au stabilit diagnoza și au prescris tratamente”, a scris Dodon pe Facebook.

Contactatați de Știri.md în vederea confirmării sau infirmării celor anunțate de Dodon, reprezentanții Procuraturii Anticorupție ne-au comunicat că „la moment nu vă putem oferi un răspuns”.

Pe 19 ianuarie, CSJ a emis o decizie potrivit căreia fostul șef de stat, Igor Dodon, poate părăsi țara. Acesta ar urma să meargă în perioada 28 ianuarie - 5 februarie în România, unde îl va însoți pe cel mai mic copil al său la un tratament de reabilitare.

Citește și: Igor Dodon poate părăsi țara: Unde i-au permis judecătorii să plece

Citește și: Cum i s-a permis lui Dodon să părăsească țara? Precizările Procuraturii

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării