main logo
26827

Detalii noi în cazul bărbatului ce a căzut la Arena Chișinău

Riscă să nu mai poată merge toată viața, iar soția lui caută dreptate și cere atragerea la răspundere a persoanelor vinovate. Este vorba despre bărbatul care a căzut în gol în seara zilei de 24 decembrie curent, la concertul desfășurat la Chișinău Arena.

Detalii noi în cazul bărbatului ce a căzut la Arena Chișinău

Știri.md a intrat în posesia unor informații exclusive cu privire la caz.

Soția bărbatului care a avut de suferit a înaintat o plângere la Poliție, în care a relatat amănunțit momentul în urma căruia și-a văzut, de la înălțimea de aproape trei metri, bărbatul într-o baltă de sânge.

Femeia a explicat că incidentul a avut loc înaintea începerii concertului, iar soțul său a fost nevoit să se ridice în picioare și să ofere trecerea unei doamne, timp în care s-a întors cu spatele la construcția care separa rândurile pentru spectatori de spațiul din sală și s-a înclinat puțin în spate moment în care a căzut pe spate cu capul în jos de la  înălțimea de 2,5-3 metri.

De la locul unde se afla, femeia și-a văzut soțul jos într-o baltă de sânge alături de o porțiune din construcția care separa rândurile pentru spectatori de spațiul din sală. 

Din motiv că toate aceste evenimente au fost văzute de persoanele care asigurau organizarea și paza concertului precum și de spectatori, evenimente fiind fixate și de camerele video din sală, familia bărbatului cere urgent ridicarea și vizualizarea acestor înregistrări video de la complex și audierea persoanelor  care asigurau organizarea și paza concertului. 

Totodată, familia cere intentarea unei cauze penale cu atragerea la răspundere penală a persoanelor vinovate pentru lipsa asigurării securității.

Bărbatul s-a ales cu leziuni corporale grave în urma incidentului. Acesta a pierdut aproape 3 litri de sânge, a suferit câteva intervenții chirurgicale la coloana vertebrală și mai urmează cel puțin încă 2 intervenții.

Medicii au prognoze foarte pesimiste, iar șansele ca bărbatul să mai poată merge pe picioare singur, practic nu mai sunt. La moment, medicii luptă ca bărbatul să poată sta măcar pe șezute. 

Soția victimei susține că sunt suspiciuni că acest caz va fi mușamalizat și cere organelor competente să intervină pentru elucidarea tuturor circumstanțelor. Întreaga plângere și detaliile amănunțite pot fi văzute în documentele anexate mai jos.

Știri.md reamintește că bărbatul a ajuns de urgență la spital, după ce a căzut de la înălțime la concertul din seara de 24 decembrie, desfășurat la Chișinău Arena.

Poliția a inițiat o anchetă pe acest caz. De altă parte, administratorul Arenei, Eduard Calancea, susține că acest caz s-a petrecut înainte de începerea propriu-zisă a concertului, iar „persoana respectivă avea o greutate după medie”.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării