main logo
4666

Cazul bărbatului căzut la concert: Ce spune directorul Chișinău Arena

Incident la deschiderea Arenei Chișinău. Un bărbat a căzut de la o tribună, aflată la o înălțime de doi metri și jumătate. S-a întâmplat cu câteva minute înainte să înceapă concertul trupei ucrainene Okean Elzy.

Cazul bărbatului căzut la concert: Ce spune directorul Chișinău ArenaFoto: tv8.md

„Pacientul este internat la IMU și beneficiază de asistența medicală în volum deplin, conform protocoalelor medicale naționale. Deci alte declarații nu mai fac, doar ceea ce am spus”, a menționat purtătoarea de cuvânt a IMU, Dorina Arsene, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Administratorul Arenei, Eduard Calancea, a declarat că bărbatul care a ajuns la Urgență este un spectator și nu un membru al trupei, așa cum s-a vehiculat. 

El spune că incidentul s-a produs după ce a cedat balustrada unei tribune, aflată la o înălțime de aproximativ doi metri și jumătate:

„Era o persoană care era participant la eveniment. S-a petrecut cazul înainte de începerea propriu-zisă a concertului, evenimentului. Era o balustradă, deci persoana respectivă avea o greutate după medie. O să vedem care a fost cauza, s-a lăsat prea tare sau cum”.

Pe lângă ancheta inițiată de Poliție, și administrația Arenei susține că va crea o comisie pentru a investiga cazul: 

„Noi acuma, conform legislației, creăm o comisie de investigații. A fost anunțată și compania constructoare despre cazul respectiv, și organele competente. O să venim cu un comunicat pe cazul respectiv și din ce cauză a avut el loc”.

Știri.md reamintește că o persoană a ajuns de urgență la spital, după ce a căzut de la înălțime la concertul de sâmbătă seara, 24 decembrie, desfășurat la Chișinău Arena.

Citește și: De la Chișinău Arena direct la Poliție. Ghinionul unui bărbat supărat pe iubită

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării