main logo
2623

De la Chișinău Arena direct la Poliție. Ghinionul unui bărbat supărat pe iubită

Un bărbat în vârstă de 35 de ani riscă să fie sancționat, după ce a creat un scandal în seara zilei de sâmbătă, încercând să intre la concertul de la Chișinău Arena.

De la concert direct la Poliție. Ghinionul unui bărbat supărat pe iubităColaj: Știri.md

Contactată de Știri.md, Natalia Stati, ofițer de presă al Poliției Capitalei, ne-a comunicat că bărbatul era vizibil în stare de ebrietate, avea un comportament neadecvat și încerca să intre în incinta Chișinău Arena. Motivul - o ceartă cu prietena sa, care s-a dus la concert fără el.

Angajații Poliției, aflați la menținerea ordinii publice, au intervenit pentru a clarifica situația și a-l lua pe bărbat din mijlocul scandalului creat. Acesta a comunicat oamenilor legii că s-a certat cu prietena sa pentru că s-a dus fără el la concert, motiv pentru care încearcă să intre și el.

Din imaginile video în posesia cărora a intrat Știri.md se poate observa cum bărbatul apelează pe cineva insistent, în încercarea de a-și găsi iubita.

„Fata mea e acolo! Ea a dispărut! Eu trebuie să o găsesc. Alionușca mea e acolo”, spune bărbatul. 

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele cazului, iar bărbatul va fi sancționat conform legislației.

În context, amintim despre un alt caz petrecut sâmbătă seara. O persoană a ajuns de urgență la spital, după ce a căzut de la înălțime la concertul desfășurat la Chișinău Arena.

Complexul multifuncțional „Chișinău Arena” a fost dat în exploatare pe 24 decembrie, în ajun de Crăciun. Primul eveniment de la construcția edificiului a fost un „concert istoric” al formației de muzică pop-rock din Ucraina „Okean Elzy”, în susținerea Ucrainei.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării