26 dec, 2019 14:08
846
0
Deputatul Alaiba, despre cafeneaua Guguță: E ceva ce trebuie zis
26 dec, 2019 14:08
846
0

După ce certificatul de urbanism eliberat pentru elaborarea documentației de proiect a unui centru multifuncțional în locul fostei cafenele „Guguță” a fost revocat, Dumitru Alaiba a lăsat un mesaj dur adresat celor de la Primărie.

Deputatul ACUM i-a comparat pe lucrătorii Primăriei Chișinău cu șeful statului și a menționat că aceștea au prins la putere după ce fostul președinte al PDM Vlad Plahotniuc a plecat din țară, transmite Știri.md.

Alaiba a menționat că administrația locală nu a „sărit în apărarea cafenelei” atunci când era nevoie.

„Este ceva ce trebuie zis. Nici actualul primar, nici actualul viceprimar tehnocrat nu au sărit în apărarea cafenelei atunci, când ea era sub gheara oligarhului, când Plahotniuc părea invincibil. 

Urmă de a lor nu a fost la evenimentele organizate aici timp de peste un an. Unii au fost chiar invitați. 

În apărarea cafenelei s-au organizat câțiva tineri carierele cărora nu s-au schimbat mai deloc în acest an. Ei sunt adevărații luptători.

După război mulți eroi.

Acum, după ce ăstora din primărie le-a trecut frica, "salveză". Cum e şeful din preşedinție, aşa sunt toți de sus în jos”, a declarat deputatul.

Știri.md reamintește că Ccertificatul de urbanism eliberat de SRL „Regata Imobiliare” pe 18 decembrie anul trecut, pentru elaborarea documentației de proiect a unui centru multifuncțional în locul fostei cafenele „Guguță” din Grădina Publică „Ștefan cel Mare” din Capitală, a fost revocat de către viceprimarul municipiului Chișinău, Victor Chironda.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter