main logo
2328

De după gratii, Moroșan își cheamă susținătorii la Curtea de Apel Bălți

Consilierul socialist Maxim Moroșan, implicat în bătaia din 26 iunie, într-un restaurant din orașul Bălți, își cheamă susținătorii să participe vineri, 5 iulie, la Curtea de Apel Bălți, unde instanța va decide dacă Moroșan, care se află în arest preventiv, va rămâne în izolator sau va fi eliberat.

De după gratii, Moroșan își cheamă susținătorii la Curtea de Apel BălțiColaj: Știri.md

Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, Moroșan a scris, prin intermediul avocatului său, că în dimineața de 5 iulie, la Curtea de Apel Bălți, va avea loc o ședință, în cadrul căreia magistrații vor decide dacă va fi eliberat din arest preventiv sau măsura va fi menținută, transmite Știri.md.

„Dragi locuitori ai orașului Bălți, stimați prieteni! În această vineri va avea loc o ședință a Curții de Apel, în cadrul căreia avocații și juriștii echipei noastre vor cere eliberarea mea și a lui Dmitrii Galagoț în legătură cu evenimentele triste din 26 iunie. Vă îndemn pe toți să veniți vineri, 5 iulie, la sediul Curții de Apel Bălți (str. Ștefan cel Mare, 54a). Veniți pentru a sprijini o persoană care s-a apărat de trei agresori și pentru a cere un proces echitabil. Vineri, 5 iulie, la ora 09:30, vă aștept pe toți lângă Curtea de Apel Bălți (aproape de stația centrală) pentru a cere justiție”, se arată în mesaj.

Știri.md amintește că consilierul municipal din Bălți Maxim Moroșan ar fi fost reținut de oamenii legii, fiind implicat într-o bătaie într-un grup de bărbați. Totul s-a întâmplat miercuri, 26 iunie, într-un restaurant din orașul Bălți.

Pe data de 28 iunie, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a venit cu o reacție și consideră atacul la adresa consilierului municipal din Bălți Maxim Moroșan drept „o provocare infracțională organizată”.

La scurt timp, reprezentanții formațiunii politice Partidului Nostru au scris că, orice s-ar întâmpla cu Moroșan, socialiștii încearcă să dea vina pe Renato Usatîi.

Totodată, o instanța de judecată din Bălți a decis că Maxim Moroșan va petrece următoarea lună în arest preventiv.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării