main logo
5849

Reținerea lui Moroșan la Bălți: Usatîi răspunde la acuzațiile PSRM

„PSRM a demonstrat încă o dată că este un partid de mincinoși.” Așa au reacționat reprezentanții Partidului Nostru, la acuzațiilor Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, precum că reținerea consilierului PSRM de la Bălți, Maxim Moroșan, în urma unei bătăi dintr-un local, ar fi reprezentat o provocare organizată de Renato Usatîi.

Reținerea lui Moroșan la Bălți: Usatîi răspunde la acuzațiile PSRMColaj: Știri.md

Într-un mesaj, reprezentanții formațiunii politice au scris că orice s-ar întâmpla cu Moroșan, socialiștii încearcă să dea vina pe Renato Usatîi, transmite Știri.md.

„Așa a fost și în cazul implicării lui în contrabandă cu droguri, în cazul interzicerii intrării în România, dar și în alte cazuri” a notat formațiunea condusă de Usatîi. El trebuia să înțeleagă că astfel de acțiuni reprezintă modul lor de viață. Suntem siguri că Dodon și Karamalak (Bulgaru) vor soluționa și această problemă, la fel cum au făcut-o de multe ori anterior. Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, investighează cazul dat și va reveni cu detalii”, se arată în anunț.

Știri.md amintește că consilierul municipal din Bălți Maxim Moroșan ar fi fost reținut de oamenii legii, fiind implicat într-o bătaie într-un grup de bărbați. Totul s-a întâmplat miercuri, 26 iunie, într-un restaurant din orașul Bălți.

Pe 28 iunie, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a venit cu o reacție și consideră atacul la adresa consilierului municipal din Bălți Maxim Moroșan drept „o provocare infracțională organizată”.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării