main logo
2095

Cine este proprietarul complexului unde a fost împușcat un tânăr

Un tânăr a murit împușcat astă-noapte de șeful poliției criminale din Hâncești, a anunțat adjunctul Procurorului general, Igor Popa, împreună cu șeful IGP, Alexandru Pânzari.

Cine este proprietarul complexului unde a fost împușcat un tânăr

Aseară, în jurul orei 01:00, trei tineri au pătruns ilegal pe teritoriul unui centru de agrement din orașul Hâncești. Mai exact, este vorba despre un bazin în care cei trei prieteni au vrut să se scalde.

Proprietarul centrului a venit însoțit de șeful poliției criminale din Hâncești, iar cel din urmă a tras câteva focuri de armă în aer dar și în direcția unuia dintre băieți, care, la scurt timp, a murit la spital. Șeful IP, Alexandru Pânzari, spune că polițistul implicat în operațiune nu erau în stare de ebrietate. 

Oamenii legii urmează să stabilească dacă polițistul a venit urmare a unui apel din partea proprietarului sau deja se afla la fața locului în timpul când cei trei tineri au intrat pe teritoriul complexului.

Reporterii Deschide.MD au sunat la Hâncești și au aflat de la surse locale că este vorba despre Complexul „Laguna” de pe str. Marinescu, nr.4. proprietarul căruia este cetățeanul Amir Rabi.

Din informațiile publice îl mai aflăm pe Rabi proprietar al hotelului Raiax aflat pe malul lacului din centrul orașului Hâncești.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării