main logo
79875

Chirtoacă: Copilul omorât la Orhei este fiul colegei noastre din PL

Dezvăluiri șocante în cazul crimei săvârșite de un minor la Orhei. Președintele Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, a declarat că băiatul înjunghiat este fiul unei colege de partid.

Chirtoacă: Copilul omorât la Orhei este fiul colegei noastre din PLColaj: știri.md

Băiatul omorât cu bestialitate de un minor la Orhei pentru o platformă pentru jocuri Xbox este fiul secretarei Organizației Teritoriale din raionul Orhei a PL, transmite Știri.md.

„Copilul de 12 ani, omorât cu cel puțin 12 lovituri de cuțit de un alt copil de 14 ani, este fiul colegei noastre din Partidul Liberal (PL), Cristina Onila, secretar al Organizației Teritoriale din raionul Orhei a PL și este singurul copil al său.

Toți suntem alături de Cristina Onila pentru a o susține și încuraja, pentru a o ajuta să poată să treacă peste cea mai aspră și dură cumpănă a unei mame - înmormântarea propriului copil.

Crima a devenit un fenomen la ordinea zilei în RM, ca urmare a degradării din societate”, a scris Chirtoacă pe Facebook.

„Mihai, un chip fragil și senin, un suflet blând și inocent, care avea toată viața înainte a plecat dintre noi într-un fel de neimaginat.

Este o tragedie a întregii societăți, a noastră a tuturor....

Pe această cale, exprimăm sincere condoleanțe pentru această pierdere irecuperabilă a unicului fiu al colegei noastre, Cristina Onilă. Durerea și golul rămas în urmă este de neimaginat. În aceste clipe grele, cuvintele și lacrimile necontenite nu pot înlocui și exprima și durerea trăită, este cea mai mare durere trăită de o mamă...este atât de nefiresc și nedrept...

Cu profunde gânduri de alinare și compasiune suntem alături de întreaga familie îndurerată, fie ca Dumnezeu să vă dea multă putere și tărie sufletească pentru a trece peste această grea pierdere.

Mihai a fost un copil prea bun pentru lumea în care trăim, va rămâne mereu așa în inimile tuturor celor care l-au cunoscut și l-au iubit...

Zbor lin spre ceruri, înger mic....Dumnezeu să te odihnească în pace în ceata celor drepți!”, se arată în mesajul publicat pe pagina Partidului Liberal.

Amintim că în dimineața zilei de ieri, corpul neînsuflețit al unui copil a fost descoperit într-o construcție nefinisată din municipiul Orhei. 

Medicii legiști, care au examinat cadavrul, au stabilit că victima a fost înjunghiată de cel puțin 12 ori cu un cuțit de bucătărie.

Ulterior, copilul de 14 ani și-a recunoscut fapta. Pentru asta acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării