main logo
12439

Crima de la Orhei: Copilul ar fi ucis alt copil din cauza unui Xbox

Au apărut noi detalii despre odioasa crimă care a avut loc ieri, 18 ianuarie, la Orhei, unde un minor l-a asasinat pe altul.

Crima de la Orhei: Copilul ar fi ucis alt copil din cauza unui Xbox

Oamenii legii au stabilit identitatea victimei. Acesta s-a dovedit un copil în vârstă de 12 ani, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md.

Suspectul, un alt copil de 14 ani, inițial le-a spus polițiștilor că l-ar fi ucis pentru că ar fi întreținut relații sexuale cu verișoara sa, iar ulterior s-a stabilit că, de fapt, dânsul a vrut să deposedeze victima de o platformă pentru jocuri Xbox.

Sursele Deschide apropiate anchetei, sub protecția anonimatului, susțin că asasinatul ar fi avut pe parcursul zilei de ieri, iar crima a fost descoperită astăzi, după ce făptașul ar fi încercat să ascundă cadavrul, însă a fost dat pe mâna poliției de către mătușa sa.

Victima, un copil de numai 12 anișori, locuia împreună cu mama sa și era pasionat de jocurile la calculator, iar ieri acesta a fost ucis cu sânge rece de către un alt minor în vârstă de numai 14 ani, iar cadavrul acestuia a fost abandonat într-un subsol al unui bloc de locuințe nefinisat.

Medicii legiști, care au examinat cadavrul, au stabilit că victima a fost înjunghiată de cel puțin 12 ori cu un cuțit de bucătărie.

„Astăzi, dis-de-dimineață, minorul a încercat să ascundă cadavrul și a cerut de la mai mulți oameni din zonă doi saci, inclusiv de la mătușa sa căreia i-a povestit tot ce s-a întâmplat, iar femeia a alertat Poliția.

În cadrul audierilor, acesta le-ar fi spus oamenilor legii că a recurs la acest gest, după ce minorul de 12 ani a întreținut relații cu verișoara sa, însă această versiune nu s-a adeverit”, susține interlocutorul nostru.

Ulterior, oamenii legii au stabilit că, motivul real al crimei a fost faptul că dânsul a vrut să deposedeze victima de o platformă pentru jocuri Xbox.

„Victima i-a dat cu împrumut, mai demult, făptașului o platformă pentru jocuri XBOX, iar acesta refuza să i-o întoarcă. Pe parcursul zilei, suspectul a ademenit victima pentru a-i întoarce bunul, însă a ucis-o cu sânge rece și a abandonat cadavrul.

Platforma a fost ridicată astăzi de către polițiști din locuința suspectului”, ne-a spus sursa.

Aceleași surse au ținut să menționeze că, atât victima, cât și făptașul, ultimul provenind dintr-o familie ai căror membri consumă des băuturi alcoolice, anterior nu au fost în vizorul Poliției.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării