main logo
2490

Ceban, către Nemerenco: Cum să fii atât de nesimțită și ipocrită?

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a comentat mesajul despre corupția în medicină al ministrei Sănătății, Ala Nemerenco.

Ceban, către Nemerenco: Cum să fii atât de nesimțită și ipocrită?Colaj: știri.md

„Dragă ministră, este oleacă de problemă la căpucean și necesită intervenția mai multor medici”, a declarat Ceban la ședința Primăriei, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

„Dragă ministră, este oleacă de problemă la căpucean și necesită intervenția mai multor medici, nu îmi dau seama cum să fii atât de nesimțită și ipocrită. Ei astăzi au aprobat bugetul, așa în grabă, transparent, democratic, pluralist. Niciodată până acum nu au fost așa aprobate bugetele, dar în fine...

Salariul acestei lovite la cap ministre va crește cu 7 mii de lei. Cum să-ți bați joc în asemenea hal de oamenii care doi ani de zile au stat în prima linie, îmbrăcați, stresați, nevăzând copiii? Eu chiar nu înțeleg... Ce faceți voi acolo? Ce pastile luați? Ce fumați? Terminați să vă bateți joc de Republica Moldova”, a menționat Ion Ceban.

De asemenea, și fostul premier Ion Chicu s-a arătat indignat de modul în care actuala guvernare tratează medicii.

Anterior, ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a venit cu un mesaj către personalul medical corupt. „Plățile pe care le luați, acceptați, solicitați, condiționați sunt niște pietre grele legate de gâtul tuturor. Dar în primul rând al dumneavoastră”.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării