main logo
1677

Cum a fost sancționată șoferița troleibuzului care a blocat între uși o mamă

Șoferița troleibuzului care a prins rucsacul unei mame cu ușile și a trântit-o la pământ cu tot cu copil a fost sancționată cu mustrare aspră.

Sancțiunea aplicată șoferiței troleibuzului ce a blocat între uși o mamă

„Șoferul troleibuzului implicat în incidentul de ieri a fost sancționat cu mustrare aspră și privarea de premiu 100%, iar taxatorul cu mustrare aspră. Administrația Parcului i-a mai comunicat victimei că poate solicita repararea hainei deteriorate sau procurarea ei”, a menționat Felicia Rusu, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

Șoferul troleibuzului care a fost la un pas de a strivi o femeie cu copilul în brațe a fost identificat. Acesta s-a dovedit a fi femeie, iar mâine, șoferița urmează să fie chemată în ședință, la RTEC. Informațiile au fost făcute publice de Veronica Eșanu, căreia i s-a întâmplat incidentul de la Botanica.

O femeie cu copilașul de trei ani în brațe a fost la un pas de a fi strivită de un troleibuz. La una dintre stații, femeia a coborât, dar nu a reușit bine să pună piciorul pe trotuar, că șoferul a închis ușile peste rucsacul mamei și a pornit din loc. Tragedia a fost evitată datorită pasagerilor, care i-au strigat șoferului să oprească și să elibereze mama din strânsoarea ușilor.

Femeia a făcut dezvăluiri șocante pentru Unimedia despre cum s-a întâmplat totul. „Am avut noroc de pasagerul care a bătut în uși și troleibuzul a oprit. Nici șoferul, nici taxatorul nu au coborât să întrebe măcar ce s-a întâmplat, deși eram la stația terminus. Eu și fetița mea am căzut și credeam că acuș vom fi târâte pe asfalt”, a povestit Veronica.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării