main logo
1913

O femeie cu un copil, strânsă în ușile unui troleibuz. Cum s-a întâmplat

La scurt timp de la tragedia de la Ciocana, în care o minoră a fost lovită de un troleibuz, o femeie cu un copil în brațe a fost prinsă în ușile altui troleibuz din Capitală. Dezvăluirea a fost făcută pe o rețea socială de către jurnalista Victoria Zaharia.

O femeie cu un copil, strânsă în ușile unui troleibuz. Cum s-a întâmplat

Potrivit sursei citate, mama cobora din troleibuzul nr. 22 la Grădina Botanică, iar micuțul de trei ani era în brațe. Conducătorul nu s-ar fi asigurat că aceasta a ieșit și a închis ușile, prinzând rucsacul femeii, apoi a pornit din loc, transmite Știri.md.

„Mama a căzut jos. Norocul ei a fost un alt pasager, care a văzut și a strigat la conducător să oprească. Era aproximativ ora 10:30. Nici șoferul, nici taxatoarea nu au coborât să vadă ce s-a întâmplat. Pur și simplu și-au continuat drumul. Cât de neom să fii?”, scrie Victoria.

„Femeia în stare de șoc nu a reținut numărul de înmatriculare. Mai târziu, ea ar fi sunat la Regia Transport Electric, pentru a depune o plângere. Responsabilii i-ar fi spus că vor reveni peste 10 zile”, menționează jurnalista.

Felicia Rusu, purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău, contactată de realitatea.md, a comunicat că instituția s-a autosesizat. „A fost raportat acest caz și la linia fierbinte a RTEC. Au fost anunțate persoanele responsabile. Se vor întreprinde toate măsurile necesare”, a comunicat ea.


Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării