main logo
45150

Bărbații reținuți pentru omorul fraților moldoveni în Rusia sunt și ei frați

Vladimir Devetaiev și fratele său Alexei sunt suspectați pentru omorul celor doi frați moldoveni și pentru port ilegal de armă.

Bărbații reținuți pentru omorul fraților moldoveni sunt și ei frațiFoto: știri.md

Potrivit presei ruse, indivizii au depus mărturii, însă deocamdată nu se știe dacă aceștia și-au recunoscut vina sau care ar fi motivul clar al crimei, transmite Știri.md

O dragoste neîmpărtășită este una dintre versiunile luate în calcul de poliție, din motiv că, Vladimir Devetaiev, cel care a și apăsat pe trăgaci, este un bun prieten de al miresei, care a aflat primul despre căsătoria celor doi.

Amintim că preliminar se cunoaște că crima a vut loc după prima zi de nuntă. Atunci suspectul a mers la cumpărături cu mirele pentru a cumpăra produsele necesare pentru a doua zi de sărbătoare.

Se pare că atunci s-ar fi iscat un conflict între cei doi. După ceartă, suspectul a plecat de la ceremonie, iar după o perioadă s-a întors, având asupra sa o armă. 

Totul s-a întâmplat într-un local „Alexandr”. Mirele, în vârstă de 36 de ani și fratele acestuia de 34 de ani, au fost împușcați mortal. Ambii sunt din R. Moldova, însă dețineau cetățenie rusă.

În total, trăgătorul a tras 6-7 focuri, dintre care unul a lovit chiar în inima mirelui. 

Pe acest caz, oamenii legii au inițiat un dosar penal în baza a două articole: „uciderea a două sau mai multe persoane” și „deținerea ilegală de arme”.

Citește și: Doi frați moldoveni, împușcați în Rusia: Mesajul sfâșietor al miresei

Doliu în satul de baștină al fraților uciși la Moscova: Mărturia rudelor

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării