main logo
1426

Vlad Filat, invitat tot mai des la ședințele organizațiilor PLDM

După ce a participat la ședința Consiliului Politic al PLDM, Vlad Filat este invitat și la ședințele organizațiilor teritoriale ale formațiunii.

Vlad Filat, invitat tot mai des la ședințele organizațiilor PLDMFoto: știri.md

Organizația Teritorială Căușeni a Partidului Liberal Democrat a făcut, ieri, totalurile activității pentru anul 2019 și a creat organizația raională a Asociației Aleșilor Locali ai PLDM, din care fac parte 7 primari, 63 de consilieri locali și 6 consilieri raionali, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

Invitatul de onoare al evenimentului a fost Vlad Filat, fondatorul și primul președinte al PLDM. El le-a urat celor prezenți un An Nou fericit și succes în activitatea de aleși locali.

Amintim că la începutul lunii decembrie, Vlad Filat, condamnat la nouă ani de pușcărie pentru abuz de putere, a fost eliberat din închisoare, după patru ani de detenție. Acesta a declarat că nu intenționează să revină în politică, deocamdată, însă a adăugat că va purta discuții cu diferiți politicieni și chiar le poate fi util, datorită experienței sale.

La 8 decembrie, Vlad Filat a participat la ședința Consiliului Politic Național al PLDM, cu prilejul aniversării celei de-a 12-a aniversări de la fondarea partidului. Fostul premier a declarat atunci, că deși și-a sistat activitatea politică, va continua să lupte pentru valorile pe care anterior le-a promovat.

La puțin timp după eliberarea din detenție, Filat a anunțat și despre prima sa deplasare peste hotare, pentru a se întâlni cu prim-ministrul Ungariei, Victor Orban.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării