main logo
6053

Vacanțele de lux ale lui Dodon: Reacția fostului prieten acuzat pentru poze

Igor Grigoriev, fostul coleg de facultate al lui Igor Dodon, pe care șeful statului l-a acuzat că ar fi pus la dispoziția presei pozele pe care președintele le-a făcut în vacanțele sale de lux, a anunțat că nu are nimic cu politica și viața publică din R. Moldova.

Vacanțele lui Dodon: Reacția fostului prieten acuzat pentru pozeFoto: zdg.md

Acesta susține că se află actualmente în Spania, acolo unde și-ar fi găsit un loc de muncă, transmite Știri.md

„Cât ține de declarațiile domnului Dodon, că eu mă simt frustrat și supărat…, pot să spun cu certitudine, că sunt supărat numai pe mine, iar ceea ce apare despre el și anturajul său, arată cât de tare sunt supărați și indignați cetățenii Republicii Moldova pentru toate acțiunile politice ce la face el, Igor Dodon, ca persoană publică, politician și cetățean. Este necesar domnule Dodon să trageți concluzii, poate să vă cereți scuze de la cetățenii acestei țări, cred că este pentru ce!!!”, a scris Grigoriev pe facebook.

De asemenea, el a mai menționat că el și familia sa așteaptă redobândirea cetățeniei române pentru a se simți și ei cetățeni liberi ai României și Uniunii Europene.

„Și dacă va fi domnul Dodon la moment încă Președinte al Republicii Moldova, atunci o să depun cerere de refuz la cetățenia Republicii Moldova. Sincer, scriu aceste rânduri cu lacrimi în ochi, dar aceasta este realitatea și aceasta cu părere de rău este tragedia Republicii Moldova”, a mai scris Grigoriev. 

Acesta mai spune că se simte mândru că s-a născut în Moldova și ar vrea să mai revină acasă.

"Sunt mândru că m-am născut, crescut și valorificat pe aceste meleaguri și vreau să cred că voi reveni cândva cu mândrie, dor și iubire la mine ACASĂ, în Moldova, în Basarabia, la mormântul părinților și buneilor mei!", a adăugat Grigoriev.

Știri.md amintește că Igor Grigoriev, fostul coleg de facultate și de cămin, de la Universitatea Agrară al lui președintelui țării apare în mai multe poze publicate ieri de către presă, din călătorii ale lui Dodon în mai multe destinații de lux.

Șeful statului l-a acuzat pe Grigoriev că le-a pus la dispoziția jurnaliștilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării