main logo
5789

ZdG: Vacanțele de lux ale lui Dodon în Maldive, Dubai și Seychelles

Politicianul Igor Dodon, conturile căruia, în ultimii 15 ani, au fost alimentate, oficial, doar din bugetul de stat, s-a odihnit în această perioadă în zone exotice.

ZdG: Vacanțele de lux ale lui Dodon în Maldive, Dubai și SeychellesFoto: zdg.md

ZdG a intrat în posesia mai multor informații și fotografii despre o serie de vacanțe de lux de care a beneficiat familia Dodon în ultimul deceniu: Maldive, Seychelles, Dubai sau o vilă exclusivistă de pe teritoriul unuia dintre cele mai luxoase hoteluri de pe malul Mării Egee, resort gestionat de familia procurorului general al Rusiei, Iurii Chaika, transmite Știri.md.

Politicianul Igor Dodon și-a făcut cont pe Facebook în noiembrie 2009, la scurt timp după debarcarea PCRM de la guvernare. 

De atunci, Dodon a încărcat pe contul său de pe rețeaua de socializare mai multe imagini, inclusiv din unele vacanțe de care a beneficiat familia sa în ultimul deceniu.

Inițial, Igor Dodon încărca pe Facebook diverse fotografii, comenta și răspundea internauților, organiza offline-uri și chiar scria pe blogul său.  

Transparența politicianului dispărea, însă, atunci când acesta pleca în vacanțe exotice cu familia sau în compania unor persoane importante din anturajul său.

Despre vacanțele lui Igor Dodon, citiți în articolul integral publicat pe Zdg.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării