main logo
7120

Usatîi: Dodon a făcut totul ca nimeni să nu vină la consultări cu Stoianoglo

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, este de părere că modul în care Dodon a lansat invitația la negocieri privind candidatura lui Stoianoglo este la fel de ipocrit ca și invitația Maiei Sandu către partide la consultări privind referendumul.

Usatîi: Dodon a făcut așa ca nimeni să nu vină să discute cu StoianogloColaj: Știri.md

Totodată, Renato Usatîi a declarat că nu va participa la discuțiile anunțate de Igor Dodon privind susținerea unui candidat unic la alegerile din 20 octombrie și se arată convins că Alexandr Stoianoglo a căzut în capcana întinsă de Dodon, transmite Știri.md.

„Cu tot respectul pentru Alexandr Stoianoglo, dar ar fi fost corect dacă ar fi ieșit la conferința de presă și, în calitate de candidat apolitic, s-ar fi adresat el însuși tuturor partidelor. Dar a ieșit „secretara” în persoana lui Dodon. Chipurile, noi, Partidul Socialiștilor, îl înaintăm, iar voi să veniți miercuri. Adică, Dodon a făcut totul ca să nu vină nimeni. El și pe Voronin l-a chemat la biblioteca lui Tkaciuk, fiind conștient că acesta nu va veni acolo. Mai mult, nimeni din cei pe care i-a menționat nu a fost sunat de el”, a declarat Renato Usatîi.

Știri.md amintește că, pe data de 8 iulie, fostul președinte al R. Moldova, Igor Dodon, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că nu va candida la alegerile prezidențiale din această toamnă și a anunțat că PSRM îl va susține pe fostul procuror general, Alexandr Stoianoglo, drept candidat independent.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării