main logo
11197

Un moldovean apare alături de Putin în discursul său de Revelion

Președintele rus, Vladimir Putin a ținut, în acest an, de Revelion, un discurs pe fundalul unui grup de militari ruși. Unul dintre militarii prezenți în mesajul video al liderului de la Kremlin este din Republica Moldova.

Un moldovean apare alături de Putin în discursul său de Revelion

Este vorba despre Dmitrii Miron, un tânăr de 29 de ani, născut la Comrat, pe 28 septembrie, 1993, transmite Știri.md.

Dmitrii este inclus în baza de colaboratori și propagandiști ai Federației Ruse - Evocation. Potrivit bazei de date respective, tânărul are rangul de maior.

Acesta a trecut stagiul militar în unitatea militară nr. 1045 din Comrat, UTA Găgăuzia. Ulterior, tânărul s-a înrolat în rândurile teroriștilor din așa-zisa Republică Populară Lugansk la vârsta de 19 ani. Acolo și-a început activitatea în armata ilegală „Fantoma” a lui Alexei Mozgovoy.

Acum se află la comanda unei companii de recunoaștere a celei de-a șaptea brigăzi separate de infanterie motorizată a corpului doi de armată (Bryanka, regiunea Lugansk).

Miron a primit „Ordinul Curajului” pentru participarea la invazia rusă în Ucraina și titlul de „erou al Republicii Populare Lugansk”, după care a apărut într-unul dintre comploturile propagandistului Alexander Kots.

Pe profilul lui de pe rețeaua rusă de socializare odnoklassniki.ru, Miron are mai multe fotografii din timpul stagiului său militar din R. Moldova.

În imaginile video cu mesajul de Revelion al lui Putin, tânărul apare în rândurile militarilor din spatele lui Putin, iar ulterior aceștia ciocnesc cupe de șampanie cu liderul rus.

Citește și: Putin, înconjurat de militari în timpul discursului de Anul Nou

Citește și: Cine este Natașa, blonda misterioasă care este nedespărțită de Putin

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării