main logo
1520

Putin, înconjurat de militari în timpul discursului de Anul Nou

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a ținut un discurs pentru Anul Nou. De această dată, liderul de la Kremlin a fost înconjurat de militari.

Putin, înconjurat de militari în timpul discursului de Anul Nou

Liderul rus s-a adresat țării stând alături de militari, și nu pe fundalul Kremlinului, ca de obicei. După cum a explicat reporterilor purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, discursul a fost înregistrat la sediul districtului militar Sud, transmite Știri.md, cu referire la stirileprotv.ro.

"A fost un an de decizii dificile, necesare, de pași importanți în direcția obținerii suveranității depline a Rusiei și a consolidării puternice a societății noastre. Evenimentele cu adevărat cruciale, fatale, din 2022, au devenit o piatră de hotar care pune bazele viitorului comun al rușilor și a independenței lor adevărate: Pentru asta luptăm astăzi", a spus Putin.

"A fost un an care a pus multe lucruri la locul lor, a separat clar curajul și eroismul de trădare și lașitate, a arătat că nu există o putere mai mare decât dragostea pentru familie și prieteni, loialitatea față de prieteni și camarazi, devotamentul față de Patrie", a adăugat președintele Rusiei.

Putin nu s-a sfiit să critice Occidentul

"Occidentul a mințit ani de zile în legătură cu pacea, dar de fapt se pregătea de agresiune. Și astăzi recunoaște deschis acest lucru, fără să se mai rușineze. Se folosesc cu cinism de Ucraina și de poporul său pentru a slăbi și diviza Rusia. Elitele occidentale au asigurat în mod ipocrit de intențiile lor pașnice, inclusiv de soluționarea conflictului din Donbas, dar, de fapt, au încurajat în toate modurile posibile neonaziștii. Anul acesta, Occidentul a declarat un adevărat război de sancțiuni împotriva Rusiei. Cei care l-au inițiat se așteptau la distrugerea completă a industriei, finanțelor și transporturilor noastre. Acest lucru nu s-a întâmplat, pentru că împreună am creat o marjă de siguranță fiabilă", a declarat Putin.

Mai mult, președintele rus a transmis că în momentul de față "cel mai important lucru este soarta Rusiei".

"Acum cel mai important lucru este soarta Rusiei, apărarea ei este o datorie sacră pentru strămoși și urmași. Întotdeauna am știut, iar astăzi suntem din nou convinși că viitorul suveran, independent și sigur al Rusiei depinde doar de noi, de puterea și voința noastră!

Lupta Rusiei pentru interesele și viitorul său va deveni un exemplu de inspirație pentru alte state în lupta lor pentru o ordine mondială multipolară echitabilă.

Rușii trebuie să creadă că țara lor va rămâne măreață și independentă și că va merge doar înainte și va învinge", a conchis Vladimir Putin, potrivit agenției de presă rusă de stat TASS.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării