main logo
1549

Tudor Tutunaru, mesaj către locuitori după ce a fost demis din funcție

Vicepreședintele Consiliului Raional Sîngerei, Tudor Tutunaru, membru al Platformei DA, care anul trecut a fost stropit cu verde de biliant de către activiști ai Partidului Acasă Construim Europa (PACE) a fost demis din funcție, ieri, 10 august.

Tudor Tutunaru, mesaj către locuitori după ce a fost demis din funcție

Politicianul a anunțat pe o rețea de socializare că decizia privind demisia sa este ilegală și o va ataca în toate instanțele de drept, transmite Știri.md. 

"Stimați prieteni, locuitori ai raionului și or. Sîngerei. Astăzi, după mai mult timp de jocuri murdare am fost demis din funcția de Vicepreședinte al raionului Sângerei de la Platforma DA, de majoritatea demult formată dar ascunsă din Consiliul Raional Sângerei iar astăzi prezentată - Socialiștii, Comuniștii, Șor-iștii, PLDM-iștii, 2 foști PD-iști, 1 USB-ist și O. Cernei. 

Despre unii dar mai ales despre ultimul nu trebuie mult să scriu. Acolo unde a fost acest individ a rămas numai mizerie. Cu încălcări grave de procedură, a legislației Republicii Moldova, fără a imputa pentru care încălcări, au votat demisia mea. 

Voi ataca această Decizie ilegală în toate instanțele de drept ca să dovedesc ilegalitatea ce s-a produs. Mulțumesc celor ce mă susțin!!!", a scris acesta pe Facebook.

Amintim că la începutul lunii aprilie, vicepreședintele raionului Sângerei, Tudor Tutunaru, a fost stropit cu verde de briliant de câțiva membri ai formaţiunii PACE. 

După incident, Gheorghe Cavcaliuc a declarat că acţiunea a fost asumată, iar colegii săi ar fi recurs la acest gest deoarece Tutunaru s-ar fi vaccinat ilegal împotriva COVID-19 înaintea medicilor.

Citește și: Încă un vicepreședinte al raionului Sângerei, demis: Este un joc politic

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării