main logo
1012

Tauber: Procurorii au pornit o cauză pe numele soțului lui Greceanîi

Procuratura Anticorupție ar fi pornit o cauză penală pe numele soțului Zinaidei Greceanîi, Alexei Greceanîi.

Tauber: Procurorii au pornit o cauză pe numele soțului lui GreceanîiFoto: protv.md

Anunțul a fost făcut de Marina Tauber care a ieșit în fața presei cu un document care ar confirma acest lucru, transmite Știri.md cu referire la protv.md

„Pe 9 octombrie Procuratura Anticorupție a confirmat acest fapt și mi-a confirmat că pe marginea lui Alexei Greceanîi este pornită de mult o cauză penală. Acesta e doar începutul din cauza căruia eu am suferit. Eu, revenind în Parlament, am devenit și mai puternică și vreau să le mulțumesc tuturor.

Atenție, faptul nerestituirii unui credit de către soțul președintelui Parlamentului este un lucru confirmat. Pentru mine rămâne inexplicabilă indiferența anchetatorilor sau a comisiilor care se ocupă de cazul dat. Probabil, dânsa a influențat obținerea facilă a creditelor de la BEM, apoi a mușamalizat restituirea. 

Mă adresez Procuraturii Generale să fie luate toate măsurile pentru investigarea nerestituirii creditelor la BEM, în contextul coparticipării Zinaidei Greceanîi, făcând uz de poziția ei", a declarat Marina Tauber.

Deputata a ieșit în fața presei cu un document care i-ar fi fost eliberat de Procuratura Anticorupție. Acesta ar confirma faptul că pe numele lui Alexei Greceanîi ar fi fost pornită o cauză penală.

Ulterior, Procuratura Generală a negat declarațiile deputatei Marina Tauber precum că Procuratura Anticorupție ar fi pornit o cauză penală pe numele soțului Zinaidei Greceanîi, Alexei Greceanîi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării