main logo
648

Procuratura: Pe numele soțului lui Greceanîi nu există dosar penal

Procuratura Generală neagă declarațiile deputatei Marina Tauber precum că Procuratura Anticorupție ar fi pornit o cauză penală pe numele soțului Zinaidei Greceanîi, Alexei Greceanîi.

Procuratura: Pe numele soțului lui Greceanîi nu există dosar penalFoto: știri.md

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al Procuraturii Generale, Emil Gaitur, a precizat că investigația este inițiată pe numele agentului economic unde soțul Zinaidei Greceanîi, Alexei Greceanîi, este angajat.

Potrivit Procuraturii, agentul economic ar fi luat un credit până a se angaja Alexei Greceanîi.

"Pe numele cetățeanului Alexei Greceanîi nu există dosar penal privind frauda bancară. Posibil doamna Tauber a admis o eroare de interpretare: primul alineat din scrisoarea de răspuns se referă la adresarea dumneaei, următoarele fragmente conțin date pe faptul dobândirii unui credit de către un agent economic. 

La această etapă sunt administrate probe, iar domnului Alexei Greceanîi nu i-a fost atribuit statut de învinuit sau bănuit", a explicat Emil Gaitur.

Știri.md amintește că astăzi, Marina Tauber a declarat că Procuratura Anticorupție ar fi pornit o cauză penală pe numele soțului Zinaidei Greceanîi, Alexei Greceanîi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării