main logo
1202

Stamate anunță că a fost ținta unei spargeri pe Gmail și Instagram

Ex-ministra Justiției, Olesea Stamate, a declarat că a devenit ținta unei spargeri a contului de Gmail și Instagram.

Stamate anunță că a fost ținta unei spargeri pe Gmail și InstagramFoto: știri.md

Potrivit ex-ministrei, tentativa de spargere a adresei poștale a fost blocată de Google, dar pagina de Instagram ar fi fost spartă de cineva din Stăuceni, transmite Știri.md.

„Interceptări? Pe bune? Google tocmai m-a avertizat că a blocat tentativa de a accesa contul meu gmail. Iar de la Instagram am primit mesaj că acesta chiar a fost accesat.... (de la un IP, localizat în Stăuceni). După 5 luni în care recăpătasem cu toții sentimentul de libertate, revenim încet la situația de acum un an-doi”, a comentat Stamate.

Știri.md amintește că procurorul general interimar, Dumitru Robu, a pornit trei cauze penale și a dispus și transmiterea acestora Procuraturii Anticorupție pentru efectuarea urmăririi penale pe faptele interceptărilor ilegale, admise în dosarele penale instrumentate în perioada anilor 2017-2019 de către Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Interceptările au vizat mai mulți politicieni, reprezentanți ai societății civile, jurnaliști și alte persoane publice, transmite Știri.md.

Image may contain: text

Image may contain: text

No photo description available.

Sursa foto: facebook/Olesea Stamate

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării