main logo
1240

Staff-ul lui Dodon, despre acuzațiile lui Usatîi: Pregătim o adresare în judecată

Staff-ul candidatului independent Igor Dodon, a venit cu o reacție după ce, ieri, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a lansat mai multe acuzații în spațiul public despre președintele în exercițiu.

Staff-ul lui Dodon, despre acuzațiile lui Usatîi: Ne adresăm în judecată

Într-un comunicat remis presei, staff-ul lui Igor Dodon respinge acuzațiile și le califică drept falsuri menite să reducă șansele candidatului independent Igor Dodon de a câștiga un nou mandat prezidențial, transmite Știri.md.

"Disperarea imensă a oponenților politici, speriați că vor pierde alegerile prezidențiale, îi face să recurgă la tot felul de acțiuni ilegale, abuzuri și falsuri. Șirul fake-urilor a continuat cu lansarea în spațiul public a unor informații tipărite în grabă pe foi simple, despre presupuse cheltuieli ale staff-ului candidatului independent Igor Dodon.

De această dată, pe post de fake-maker a fost un pseudo-politician, care a ieșit cu mai multe foi desenate, pe care le ascundea abil de camerele de luat vederi ca fiind "mare secret". Oricine poate desena astfel de tabele, în care să includă nume, orice sumă dorește și cu indicarea "scopului cheltuielilor". Până și pseudo-politicianul fake-maker a recunoscut că nu are nicio dovadă a autenticității acestor informații.

Staff-ul candidatului independent Igor Dodon declară cu toată responsabilitatea că informațiile lansate de pseudo-politician sunt false. Scopul aruncării acestei intoxicații în spațiul public este de a reduce șansele candidatului independent Igor Dodon de a câștiga un nou mandat prezidențial", se arată în comunicat.

Totodată, staff-ul candidatului independent Igor Dodon menționează că juriștii pregătesc o adresare în judecată privind difuzarea informațiilor false și calomnioase.

"Totodată, constatăm numărul sporit de falsuri, care sunt lansate de oponenți pe ultima sută de metri. Aceștia falsifică până și documente oficiale, ceea ce reprezintă deja o infracțiune. Repetăm îndemnul nostru către contracandidat, să dea dovadă de respect față de cetățeni și să renunțe la acțiunile ilegale și de răspândire a informațiilor și documentelor falsificate", se mai arată în comunicat.

Citește și: Usatîi: Dodon a cheltuit 11 milioane de euro pentru campania prezidențială

                  Usatîi: O persoană publică din exterior a cerut o întâlnire cu Dodon

                  Renato Usatîi: Dodon a tipărit peste 2 milioane de ziare electorale

                  Usatîi: Voicu pregătește proteste la care cetățenii să se bată între ei

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării