main logo
4684

Schimb de replici între Chicu și Alaiba: Băiețele, lasă-te de porcării

Comentariul ministrului Justiției referitor la publicarea facturilor la gaz de funcționari publici a stârnit un schimb de replici aprinse între fostul premier Chicu, care l-a criticat, și deputatul PAS Dumitru Alaiba.

Schimb de replici între Chicu și Alaiba: Băiețele, lasă-te de porcăriiColaj: știri.md

„Băiețele, pari cel mai „jmecher” din gașcă. Lasă-te de porcării”, i-a răspuns Chicu, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

„Da matale ai fost vreodată la protest? A.. da, ai fost, scuze. Iunie 2019, pe scena cu Plahotniuc”, a scris într-un comentariu Alaiba.

„Alaiba, băiețele. Tu pari cel mai jmecher din toată gașca de analfabeți. Cred că înțelegi bine cum o veți termina. Fii băiat deștept, lasă-te de porcării, băiete”, i-a răspuns Chicu.

Analistul politici Dionis Cenușă a criticat declarațiile ministrului Justiție, Sergiu Litvinenco, referitor la funționarii de stat care își publică facturile. Acesta susține că Litvinenco „trebuie să-și retragă dreclarațiile și să-și ceară scuze publice”.

Fostul prim-ministru, Ion Chicu susține că „zeci de mii de moldoveni rabdă povara facturilor insuportabile, în speranța oarbă că un potlogar va face reforma justiției”. Acesta susține că Litvinenco sperie lumea cu „represalii”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării