main logo
5556

Renato Usatîi râde de dezmințirile făcute de staff-ul lui Igor Dodon

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a venit cu o reacție după ce staff-ul candidatului independent Igor Dodon, a declarat că juriștii pregătesc o adresare în judecată privind difuzarea informațiilor false și calomnioase.

Renato Usatîi râde de dezmințirile făcute de staff-ul lui Igor DodonFoto: știri.md

Într-un live transmis pe Facebook, Usatîi a zâmbit când a fost rugat să comenteze declarațiile staff-ului lui Dodon, transmite Știri.md.

"Ei niciodată nu au recunoscut. Dodon este un tip de om care l-ați văzut cu culiok-ul, iar el neagă totul. Igor Dodon este nu doar simbolul corupției, dar și simbolul minciunii în R. Moldova. Mai bine întrebați-i pe ei cum folosesc banii de peste hotare în campania electorală.

Staff-ul lui Dodon în care muncesc peste 30 de persoane din Federația Rusă pregătesc o provocare, un adevărat maidan în R. Moldova. La indicația lui Igor Dodon pe data de 8 noiembrie, mai mulți susținători ai lui Igor Dodon au depus cereri la primării privind organizarea protestelor de pe data de 8 noiembrie până pe data de 15 noiembrie. Este clar că Igor Dodon pierde alegerile", a comentat Renato Usatîi.

Totodată, Usatîi a menționat că e gata să prezinte în instanța de judecată probele dezmințite de staff-ul lui Dodon.

Amintim că staff-ul lui Igor Dodon respinge acuzațiile lui Renato Usatîi și le califică drept falsuri menite să reducă șansele candidatului independent Igor Dodon de a câștiga un nou mandat prezidențial.

"Disperarea imensă a oponenților politici, speriați că vor pierde alegerile prezidențiale, îi face să recurgă la tot felul de acțiuni ilegale, abuzuri și falsuri. Șirul fake-urilor a continuat cu lansarea în spațiul public a unor informații tipărite în grabă pe foi simple, despre presupuse cheltuieli ale staff-ului candidatului independent Igor Dodon", menționează staff-ul lui Igor Dodon.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării