main logo
30700

Platon, după reținerea lui Stoianoglo: Maia Sandu e un monstru

Controversatul Veaceslav Platon a venit cu acuzații către președintele țării, Maia Sandu, în timp ce se desfășurau percheziții la biroul procurorului general suspendat, Alexandr Stoianoglo.

Platon, după reținerea lui Stoianoglo: Maia Sandu e un monstruColaj: știri.md

Pe atunci când încă nu a fost nicio confirmare oficială în cazul soției procurorului general suspdendat, Țvetana Curdova, Platon a publicat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj:

„Esaulenco și alții au fost împotriva reținerii soției Procurorului General, dar Maia Sandu, cu o plăcere sadică, striga la ei și cerea să fie reținută.

Ea e un monstru. Astfel de femei ardeau copii la Auschwitz. Ulterior au fost judecate de tribunalul militar!”, a scris Platon, transmite Știri.md.

După ce procurorul anticorupție, Victor Furtună, care a fost desemnat de Consiliul Superior al Procurorilor să analizeze aspectele invocate în sesizarea deputatului Lilian Carp împotriva lui Alexandr Stoianoglo, a dezmințit informația despre reținerea Țvetanei Curdova, Platon a venit cu un update la acea postare, fără ca să modifice postarea inițială:

„După această postare, puterea și-a venit în fire și a decis eliberarea soției Procurorului general. Măcar atât.”

Știri.md amintește că procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a fost suspendat din fucție și reținut într-un dosar penal pe 4 capete de acuzare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării