main logo
892

Pentru Moldova și fracțiunea ȘOR nu vor vota Guvernul Grosu: PR ieftin

Deputații Platformei parlamentare „Pentru Moldova” și fracțiunea Partidului „ȘOR” nu vor vota pentru candidatura lui Igor Grosu la funcția de premier.

Pentru Moldova și fracțiunea ȘOR nu vor vota Guvernul Grosu: PR ieftinFoto: știri.md

Anunțul a fost făcut într-un briefing de presă de Ruxanda Glavan, transmite Știri.md.

"Ceea ce urmează să se întâmple este un nou episod din teatrul absurdului. Acest Guvern nu a întreprins nicio măsură reală pentru a fi votat. Plimbatul de ieri prin biroul fracțiunilor a avut scopul numărarea voturilor pentru. Aceste voturi nu există astăzi. Un candidat care cu adevărat își dorește să devină premier, vine în Parlament dacă nu are voturi?", se întreabă Ruxanda Glavan.

Totodată, deputata a menționat că deputații Platformei parlamentare „Pentru Moldova” și fracțiunea Partidului „ȘOR” nu vor vota pentru Guvernul Grosu.

"O nouă tentativă de PR ieftin. Nu vom fi parte a unui complot a unui stat de drept. Reiterăm sprijinul pentru Vladimir Golovatiuc, politician cu experiență, determinat să scoată țara din impas", a mai menționat Glavan.

Totodată și deputatul partidului Șor, Vladimir Vitiuc, a declarat că fracțiunea Partidului Șor susține candidatura lui Vladimir Golovatiuc și nu va vota pentru Guvernul Grosu.

Menționăm că anterior și deputații PSRM au declarat că nu vor vota pentru Guvernul Grosu.

Amintim că parlamentarii se vor întruni în ședință astăzi, 25 martie, pentru a decide dacă îi dau vot de încredere Guvernului condus de Igor Grosu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării