14 iul, 2019 11:32
13 932
2
Noi detalii despre crima de la Botanica. Cine este criminalul identificat
14 iul, 2019 11:32
13 932
2

Ministerul Afacerilor Interne oferă noi detalii despre crima de la Botanica.

Foto: stiri.md

Potrivit poliției, criminalul a fost identificat aseară la o oră târzie, transmite Știri.md.

În cadrul unui briefing de presă, reprezentanții MAI au menționat că bărbatul învinuit de omorul femeiei găsite moartă în mașină a fost identificat timp de 3 zile.

”Criminalul a fost identificat și a fost dat în căutare. Nu vă pot da mai multe detalii pentru că ancheta este în desfășurare. Vă asigur că acesta va fi prins și diferit justiției”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase.

O versiune preliminară era că crima a fost comisă de un grup de persoane, însă ulterior s-a stabilit că omorul a fost săvârșit de un bărbat anterior judecat în Republica Moldova pentru jaf și Federația Rusă pentru omor.

Totodată, MAI precizează că informațiile apărute în presă precum că cadavrul femeiei a fost dezmembrat este o informație falsă.

Oamenii legii menționează că individul suspectat de crimă urmează să fie reținut în cel mai apropiat timp.

Știri.md amintește că o femeie a fost găsită fără suflare, pe bancheta din spate a furgonetei care îi aparținea. Mașina a fost găsită parcată pe o stradă din sectorul Botanica de către o prietenă a victimei.

După examinarea cadavrului, medicul legist a depistat semne de moarte violentă. Primele estimări arată că femeia a fost strangulată

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter