main logo
14374

Noi detalii despre crima de la Botanica. Cine este criminalul identificat

Ministerul Afacerilor Interne oferă noi detalii despre crima de la Botanica.

Detalii despre crima de la Botanica. Cine este criminalul identificatFoto: stiri.md

Potrivit poliției, criminalul a fost identificat aseară la o oră târzie, transmite Știri.md.

În cadrul unui briefing de presă, reprezentanții MAI au menționat că bărbatul învinuit de omorul femeiei găsite moartă în mașină a fost identificat timp de 3 zile.

”Criminalul a fost identificat și a fost dat în căutare. Nu vă pot da mai multe detalii pentru că ancheta este în desfășurare. Vă asigur că acesta va fi prins și diferit justiției”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase.

O versiune preliminară era că crima a fost comisă de un grup de persoane, însă ulterior s-a stabilit că omorul a fost săvârșit de un bărbat anterior judecat în Republica Moldova pentru jaf și Federația Rusă pentru omor.

Totodată, MAI precizează că informațiile apărute în presă precum că cadavrul femeiei a fost dezmembrat este o informație falsă.

Oamenii legii menționează că individul suspectat de crimă urmează să fie reținut în cel mai apropiat timp.

Știri.md amintește că o femeie a fost găsită fără suflare, pe bancheta din spate a furgonetei care îi aparținea. Mașina a fost găsită parcată pe o stradă din sectorul Botanica de către o prietenă a victimei.

După examinarea cadavrului, medicul legist a depistat semne de moarte violentă. Primele estimări arată că femeia a fost strangulată

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării