main logo
2003

Crimă șocantă la Botanica. Martorii: Am văzut acest microbuz încă marți

Crimă șocantă în capitală. O femeie a fost găsită fără suflare, pe bancheta din spate a furgonetei care îi aparținea. Mașina a fost găsită parcată pe o stradă din sectorul Botanica de către o prietenă a victimei.

Crimă șocantă la Botanica. Martorii: Am văzut acest microbuz încă marți

După examinarea cadavrului, medicul legist a depistat semne de moarte violentă. Primele estimări arată că femeia a fost strangulată, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Rudele au anunțat poliția după ce femeia a ieșit din casă pe 9 iulie dimineața și nu s-a mai întors. Aceasta a plecat la volanul unei furgonete. Aseară, în jurul orei 21:00, cadavrul ei a fost descoperit în mașină, pe bancheta din spate.

„Pe suprafața corpului au fost depistate urme de moarte violentă”, a declarat Natalia Stati, ofițer de presă în cadrul Direcției de Poliție Chișinău.

Despre dispariția femeii a scris și prietena ei, care a plasat mesaje de îngrijorare pe rețelele sociale. Ulterior, a primit un mesaj cu locul aflării microbuzului. A venit într-o fugă și și-a găsit prietena fără suflare.

„Cineva i-a scris un mesaj privat că s-a găsit mașina. Probabil a chemat poliția și peste o oră am auzit plânsete. Au luminat cu lanterna, pentru că era întuneric și au văzut-o prin geam. Pe ea au scos-o din mașină, apoi au culcat-o, iar experții au luat amprente. Procesul a durat până la 04:00 dimineața.

Mașina stătea aici parcată așa încât nu puteai trece. Am plecat la poștă. Când m-am întors, mașina încă era, iar seara poliția m-a chemat afară. Am văzut acest microbuz încă marți”.

Din precizările poliției, femeia era căsătorită și avea doi copii. Oamenii legii au interogat martorii până noaptea târziu, inclusiv astăzi.

„Noaptea  am văzut aici mai multe echipaje de poliție. Erau mai multe mașini și aici parcate și mai departe”.
„Am văzut poliția. Anchetatorul a intrat, a văzut că nu dorm și am vorbit. Am răspuns la toate întrebările și atât”.

„Aici a fost multă poliție. Chiar și astăzi încă mai vin, întreabă toți vecinii”, povestesc locatarii curții.

Deocamdată, nu se știe cine și de ce a comis crima. Poliția sectorului Botanica a inițiat o cauză penală, pentru omor intenționat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării